Administraţie Publică

Andra Popa

 

Titulatură în cadrul asociaţiei: Membru

Afiliere instituţională: Deutscher Bundenstag

Domenii de activitate: Analiza politici publice

Titlul academic: Doctor

Interesul de cercetare

Scurtă descriere: Andra Popa este doctor în științe politice. A urmat programul de doctorat în cadrul SNSPA, sub coordonarea domnului profesor Iordan Gheorghe Bărbulescu. A urmat un stagiu de mobilitatea în cadrul Berlin Graduate School of Social Sciences (BGSS), Institut für Sozialwissenschaften, Humboldt-Universität zu Berlin. În prezent lucraeză în cadrul parlamentului Republicii Federale Germania.

Andreea Mihaela Radu

 

Titulatură în cadrul asociaţiei: Membru

Afiliere instituţionalăMinisterul Afacerilor Externe

Domenii de activitate: Diplomație, Relatii Internationale

Titlul academic: -

Interesul de cercetare: Diplomație, Relații Internaționale

Scurtă descriere: Andreea Mihaela Radu este referent relații II în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, în cadrul următoarelor departamente: Divizia Politici Economice și Monitorizare (DPEM) și Direcția Generală Diplomație Economică (DGDE). De asemenea, a urmrmat cursuri de perfecționare în diplomație și politicî externă în cadrul Institutului Diplomatic Român, Institutului European din România, Colegiul Național de Apărare și Ministerul Afacerilor Externe.

Titulatură în cadrul asociaţiei: Membru

Ruxandra-Ana Gologan

 

Afiliere instituţională: Baroul București

Domenii de activitate: Juridic

Titlul academic: Avocat

Interesul de cercetare: Drept international, Relatii Internationale

Scurtă descriere: Absolventă a Facultății de Drept în cadrul Universității din București și a Universității Paris I Panthéon-Sorbonne, Ruxandra Ana Gologan este avocat, membru al Baroului București din 2013, având experiență profesională în drept civil, dreptul afacerilor și drepturile omului. 

A obținut diplomă de Master în Drept european și international al afacerilor în cadrul Universității Paris I Panthéon-Sorbonne precum și o specializare în Drept comparat în cadrul Facultății Internaționale de Drept Comparat din Strasbourg. Domeniile de expertiză și cercetare includ Dreptul internațional public, Relațiile internaționale și europene și Dreptul comparat.
"