Stiri
Informații despre adeziunea la ARRISE

Informații despre adeziunea la ARRISE

Avem plăcerea să vă anunțăm că începând cu luna septembrie 2022, Asociaţia Română de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene (ARRISE) redeschide aplicațiile de candidatură pentru viitorii săi membri.

Cu o densă activitate de cercetare, o preocupare continuă pentru consolidarea studiului integrării europene atât din perspectiva predării, cât și a studiului, dar și cu o puternică ambiție de a promovare a valorilor intrinseci domeniului, ARRISE își propune pentru viitorul apropiat o serie de activități și parteneriate menite să sporească gradul de vizibilitate atât pe plan local, cât și internațional.

Reamintim că ARRISE este membră cu drepturi depline în rețeaua ECSA, alături de peste 50 de alte asociații naționale și regionale din mediul universitar.

Puteți solicita adeziunea la ARRISE completând formularul online disponibil puțin mai jos. Vă asigurăm că datele dumneavoastră vor fi folosite doar pentru îndeplinirea obiectivelor asociației, în special pentru stabilirea de contacte între membrii săi.

După completarea formularului, vă rugăm să îl trimiteți la adresa de email arrise.org@gmail.com, alături de CV-ul dumneavoastră. Veți primi o confirmare a înregistrării solicitării adeziunii. Aceasta va fi înaintată Consiliului Director și, după deliberarea acestuia, veți primi confirmarea electronică  a obținerii statutului de membru ARRISE.

Veți primi apoi informări periodice de la ARRISE și veți putea participa în calitate de membru la evenimentele organizate de asociație sau în parteneriat cu asociația.

 

Formular adeziune ARRISE (destinat cadrelor didactice, experților în domeniul RISE, cercetători, etc)

Formular adeziune ARRISE Junior (destinat studenților).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *