Evenimente și activități
Deschiderea proiectului “Consolidarea instituțională a ARRISE pentru dezvoltarea locală participativă” cod SMIS 150956

Deschiderea proiectului “Consolidarea instituțională a ARRISE pentru dezvoltarea locală participativă” cod SMIS 150956

Joi, 8 septembrie 2022, a avut loc conferința de deschidere a proiectului “Consolidarea instituțională a ARRISE pentru dezvoltarea locală participativă” cod SMIS 150956.

Implementat în cadrul parteneriatului pentru dezvoltare locală, dintre U.A.T. Oraşul Răcari şi Asociația Română de Relații Internaționale și Studii Europene (ARRISE), evenimentul a fost găzduit de sala de festivități a Liceului Răcari, în prezența autorităților locale, a echipei de proiect, a membrilor ARRISE și a invitaților.

Primarul orașului Răcari, domnul Marius Caravețeanu a luat cuvântul în deschiderea evenimentul, oferind o viziune de ansamblu asupra parteneriatului nostru, fiind urmat de președintele ARRISE, prof.univ.dr. Iordan Bărbulescu, care a punctat detalii specifice ale activității ARRISE și ale proiectului “Consolidarea instituțională a ARRISE pentru dezvoltarea locală participativă”.

Reamintim că proiectul a fost selectat în cadrul Programului Operaţional Capacitate Administrativă, cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul Social European, Axa Prioritară „Administraţie publică și sistem judiciar accesibile și transparente“, cererea de proiecte POCA/659/2/1 (CP14/2021 pentru regiunile mai puţin dezvoltate) – „Consolidarea capacităţii ONGurilor și partenerilor sociali de a se implica în formularea si promovarea dezvoltării la nivel local“, Operaţiunea „Introducerea de sisteme și standarde comune în administraţia publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanţă cu SCAP“.

Scopul proiectului este reprezentat de consolidarea capacităţii Asociaţiei Române de Relaţii Internaţionale și Studii Europene (ARRISE) în vederea implicării în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local, în regiuni mai puţin dezvoltate, cu focus pe strategia de dezvoltare locală pentru perioada 2021-2027 a orașului Răcari.

Vă invităm să accesați site-ul targovistenews.ro pentru mai multe detalii despre evenimentul de inaugurare.

Detalii suplimentare despre proiectul “Consolidarea instituțională a ARRISE pentru dezvoltarea locală participativă” găsiți AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *